Пиво со Украден, Мерлин, Драгојевиќ, Тржан…

Evergin so glas i stas - Neda UkradenОд 16 до 19 јули

Легендарната музичка ѕвезда, босанскиот кантавтор Дино Мерлин го потврди настапот на претстојниот фестивал на пивото и скарата, Пиво фест, од 16 до 19 јули. Тој ќе го затвори празникот на пивото.

Организаторите се во финална фаза на преговорите за учество во забавниот дел на Оливер Драгојевиќ, Неда Украден, Гоца Тржан, Саша Ковачевиќ и групата Прљаво казалиште. Атмосферата ќе ја “палат” домашните Ален Хасановиќ, Наум Петрески, Љубојна и Панчо и ДНК.

                                                                                                                        .

Loading