ГЛАСАЊЕ СО ТОПЧИЊА

Во претходниот систем на едноумие, гласањето, макар и за најниско, оштинско ниво, било само формалност. Се знаело однапред кој ќе биде намесник, секретар или претседател на општината. Алфа и омега…

Loading