ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Пејо на лекар:

– Докторе, имам проблем, многу ‘рчам.

– Знам, непријатно е, жена ви сигурно не може да спие по цела ноќ.

– Не, не е тоа, не сум женет.

– Тогаш во што е проблемот?

– Ами, од три работни места ме бркат до сега!


Пејо мудрува:

– Како поминуваат годините да биде добра у кревет добива друго значење… да не ‘рчи, да не ти го зема ќебето…

Loading