Изложба од Никола Димески

Синоќа во ликовниот салон од ЦК “Марко Цепенков” беше отворена изложба од нашиот сограѓанин Никола Димески, кој на првото самостојно претставување изложува скулптури и графики.

Со изложбата Димески одбележува 53 години од сопственото ликовно творештво како аматер, досега презентирано само на групни изложби.

Loading