ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Еден Македонец отишол на лекар со болки во градите.

Му направил докторот рентген и рекол:

 – Имате лебарка во белите дробови.

Треба да одите во Германија на операција.

Отишол во Германија, го прегледале таму и му рекле:

– Вие сте 15-ти пациент што ни доаѓа од Македонија.

Белите дробови ви се совршено здрави.

Кажете им на докторите таму дека имаат лебарка во рентгенот!

Loading