ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Учителката му вели на Малиот Пејо:

– Пејо кажи го глаголот јас крадам во идно време?

– Јас ќе бидам политичар!


Што е заедничко помеѓу оној што краде и оној што лаже?

– И двајцата ќе земат пратеничка плата!

Loading