ИСКУСТВА ОД БРАТИСЛАВА

СОУ “Кузман Јосифоски – Питу”

Веќе неколку години Економското училиште “Кузман Јосифоски – Питу” учествува во еТвининг проекти и воедно е добитник на еТвининг ознаки за квалитет како и Европска ознака за квалитет.

Беа дел од меѓународниот еТвининг семинар наменет за средни училишта под наслов „Иновација во средно образование” кој се одржа од 18 до 20 мај во Братислава, Словачка.

Loading