Виц на неделата

vic

После состанокот Kирца ја носи девојката дома и пред вратата таа му вели:

-По начинот на отклучување на вратата јас можам да познам кој каков љубовник е!

-Вистина?!

-Да, ако со сила го пика клучот, тој е насилен и не е за мене, а ако неможе брзо да ја најде клучалката, тогаш тој е не искусен и тој не е за мене.

A ти како отклучуваш?

– Јас, мацо, прво ја лижам клучалката.

 

 


 

После долго време Пеjо оди на бербер:

-Господине, како сакате да ве потстрижам?

-Па, ако може бесплатно!

Loading