ИГРА САМО ПРВАТА ЛИГА

Фудбал

Според последните одлуки, многу скоро фудбал ќе има и во нашава држава. Се споменуваат 14 и 21 јуни, како датуми за продолжување на Првата лига и во Купот. Нема да има отпаѓање. Сите мечеви ќе се играат без публика. Што се однесува до Втората лига, нема да продолжи првенството. Тоа веројатно значи дека и таму нема да има отпаѓање, што е значајно за Победа.

Продолжување ќе нема и во пониските лиги.

Loading