ДВЕ СЦЕНАРИЈА

Пинг-понг

Првенството од Суперлигата во пинг-понг прекина на 8 март. Сега се разгледуваат две сценарија за продолжување. Првото е возможно ако постојат услови да заврши до 5 јули. Низ два циклуса е планирано да заврши основниот дел, а во третиот циклус да се одигра плеј-офот. Второто сценарио е доколку нема услови за завршување до 5 јули. Во таква ситуација ќе нема прогласување шампион, ќе нема отпаѓање и Лигата ќе се прошири од 8 на 10 екипи.

Loading