Виц на неделата

vic

Пејо мудрува:

– Како поминуваат годините да биде добра в кревет добива друго значење… да не ‘рчи и да не ти го зема ќебето…

 

 


 

 

Мајка ми ми рече дека ако се истетовирам, одма ќе ме избрка од дома.

Другиот ден гледам Татко ми прв се истето- вирал…

Loading