Виц на неделата

vic

Пејо оди на доктор весел и му кажува:

–Докторе, многу сум расположен, си одам по кафани, си пијам ракија и пиво, си пеам песни на глас.

– Добро, во што е проблемот?

– Не знам од што може да ми е?!

– Ооо, тоа ти е од платата, брзо ќе ти помине.

 


 

Малиот Пеце го прашува дедо си:

– Дедо, дедо, каква книга читаш?

– Историска книга.

– Е, кај историска, кога тоа е порно списание?!

– За тебе може е порно, за мене е историја.

Loading