ДАЛИ СЕЗОНАТА ПРОДОЛЖУВА НА 6 ЈУНИ?

Фудбал

Веќе се наѕира крајот на пандемијата, а тоа значи продолжување на фудбалот таму каде застана. Имало одобрување од надлежните за почеток на клупски тренинзи, а околу 6-7 јуни е можно да продолжат првенствата. Дали ова важи за сите лиги или само за Првата – единствена професионална кај нас, допрва ќе видиме.

Акција е и второлигашот Победа.

Loading