АПЧИЊА ЗА ЗДРАВИ

Кога кучиња го водат карванот нема кој да лае по него

Х

Од најлесните луѓе испаѓаат најтешки зборови

Х

Колку е жената поплитка толку повеќе се даваат во неа

Х

Консултирајте го и своето второ јас.

Х

Кога ќе се сториш чергиче ќе те гази кој ќе стигне

Х

Секогаш е расположен за секс – како бескрајна тема за муабетење

Х

Удари Ина различни,а најдобро е ниеден да не го почувствувате

“Д-р Хаџи- Васков”

Loading