ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

vic

Купува маж кондоми во аптека и аптекарката го прашува: – Кесе, дали сакате?

-А, не фала ви, не е до толку грда!


-Жена ми секој ден ми бара по 300 евра.

– И, зошто и се толку пари?

– Појма немам, никогаш не сум и дал!

Loading