ОРОТО ГО ВОДИ КОЖУФ

Фудбал

Трае неизвесната борба за водечките места во Третата лига – Југ, каде од петтопласираниот до првиот разликата е пет бода. Моментно орото го води Кожуф, после извојуваната победа од 1-2 на гости со Напредок во Крушеани.

Останати од 9 коло: Партизан О. – Големо Коњари, Кожуф – 11 Октомври, Питу Гили – Дојранско Езеро.

Табела: Кожуф 21, Борец и Победа19, Превалец и Напредок 16.

Loading