Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

НУЦК „Марко Цепенков“ Прилеп

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

Петок, 2 .10- 20.00 часот

„Кирил и Методиј, who are you“ -предпремиера

Сабота, 3.10.-20 часот

„Кирил и Методиј, who are you“ – премиера

Вторник, 6 .10. – 19.30 часот

„Премиера во сабота“

Влезници на билетарницата од театарот.

Резервации на 076 442 378

Loading