РОЗЕВА ТОРТА ЗА РОЗГА

rozgaШлаг на големата забава беше роденденската торта во розева боја, украсена со микрофон, што сопственикот на клубот Калипсо, Влатко Јованоски, í ја подари на Јелена Розга за 38. роденден на последниот концерт. Тоа беше подарок што ја разнежни хрватската ѕвезда, додека стотиците фанови пееја Happy Birthday. Таа не можеше да ја сокрие возбудата. Дури пушти солзи, радосници на извиците “Јеле ми те волимо”. 

Loading