БИС ЗА МИС

missПрилеп беше првата трамбулина за избор на македонски претставник на Мис Глобе во Канада. Во атмосфера на убавина, девет девојки од разни градови дефилираа во четири комбинации, дури и во бикини на патеката во ресторанот Лаки. Жирито, во чиј состав беше и топ моделот, прилепчанката Сандра Лазова, ја избра Ангела Ставревска за Мис на Македонија.

Убавиците прошетаа и во моделите на долна облека на конфекцијата Тритекс.

Loading