Инвестиции во училиштата во Радобил и Ерековци

Vlozuvanja za uceniciteНов покрив доби училиштето во селото Големо Радобил. Локалната самоуправа вложи 620 илјади денари за новата покривна конструкција. Во училиштето во селото Ерековци се изградени нови санитарни јазли. Инвестирани се 360 илјади денари.

Општината продолжува со подобрување на училишните услови не само во градот.

Loading