СЕ РАМНИ ПЛОШТАДОТ ЗА КРАЛ МАРКО

Se ramni plostadot za kral markoСе израмнува просторот на плоштадот “Методија Андонов -Ченто” каде наскоро ќе биде поставен споменикот на Кралот Марко. Претходно беше отстранета фонтаната и сега се нивелира површината на која ќе се наоѓа постаментот над кој ќе се издига споменикот во чест на македонскиот крал кој живеел на овие простори.  

Loading