МЛАД ТРЕНЕР ВО ДУБАИ

Trenerska kariera vo Dubai - ApcevЗа умешноста во кошарката на 25 годишниот прилепчанец Петар Апцев, слушна дури и Дубаи, каде со MPac Sports кошарската академија потпиша договор за професионален тренер. Талентот за кошарски учител изгледа му е во гените. Го наследил од татко му, во чиј клуб ја почнал кошарската кариера градена низ неколку клубови во Македонија. Апцев е воодушевен од шансата, зашто остварил два сона во едно – Дубаи и кошарка. 

Loading