МАЛА ПРИРЕДБА ЗА ГОЛЕМА ЉУБОВ И СРЕЌА

ОУ “Гоце Делчев”

pesni i drami od GocedelcevciПреку песни, стихови, драмски изведби и ора, група ученици од ОУ “Гоце Делчев” под менторство на наставничките Ирена Наумоска, Снежана Котева, Бети Трајкоска, Марија Велјаноска и Цветанка Димитриоска им подарија многу љубов, топлина и среќа за 8ми Март на бабичките од старски дом. Нивната креативност беше наградена со аплауз, оти им ја разбија монотонијата. 

Loading