ПОДАРОЦИ ЗА НАСМЕВКИ

Zatkoska darezlivaИграчки и новогодишни подароци на децата од градинката “Весело штркче” им подари сопругата на градоначалникот на Кривогаштани, Силвана Заткоска. Предновогодишната атмосфера се збогати со подароците кои ќе им помогнат на децата во воспитно образовниот процес во новиот објект со современа опрема.  

Loading