ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ФФМ

Фудбал

Делегација од Фудбалската федерација на Македонија, заедно со членот на Управниот одбор Марјан Стојкоски го посети Градскиот стадион “Гоце Делчев”. Притоа е најавено скоро реновирање на тревната површина. Тоа е само почеток. Претстои покрупна инвестиција на целиот објект од милион евра, според програмата “Хет-трик” од УЕФА, каде е вклучена и Општината.

За идната недела е предвидено свечено пуштање на игралиштето со вештачка подлога кај некогашната Зоолошка.

Loading