ВТОРО МЕСТО ЗА РИКАЛОСКИ

Александар Рикалоски од ОУ “Кире Гавриловски – Јане”, меѓу 41 пингпонгари го освои второто место на државното првенство за основни училишта во пинг-понг / машки во Кавадарци.

Рикалоски доби право на учество на спортски камп.

Првенството се играше во репасаж систем во два добиени сета.

Љ.М.

Loading