ХАЧИМОВИЌ КАЈ КРИВОГАШТАНЦИ

На Нова Година

Maid ke gree vo novogodisnata nok vo KrivogastaniЅвездата од Х-фактор, Маид Хачимовиќ, ќе ги забавува кривогаштанци ноќта на 31 декември. Локалните власти постигнаа договор со босанскиот надарен интерпретатор да ја “запали” атмосферата на преминот од 2014 во 2015 година.

И дел од македонската естрада ќе ја збогати новогодишната журка под отворено небо.                             

Loading