Изложба на Ѓорѓи Десподов

,,You won’t know,, беше тематската изложба на 23 фотографии младиот фотограф Ѓорѓи Десподов. Тој во малку необичен амбиент, во кафуле ја претстави својата преокупација некои стари фамилијарни фотографии од 50 и 70 години. – Го пренесувам доживувањето на старите фотографии. Се надевам дека успеав – истакна Десподов, кој зад себе има три самостојни изложби.

Loading