НУЦК ,,Марко Цепенков”

Репертоар на театарот ,,Војдан Чернодрински”

Сабота – 19.30 часот

,,Сон на летната ноќ” реж. Нела Витошевиќ

Репертоар на Кино Мис Стон

Петок – 18.00 часот –  комедија ,,Фак ју Гете”

              20.00 часот- ,,Паркот на среќата”

Сабота – 18.00 часот -,,Рики” (детски филм)

      20.00 часот – ,,Германија од горе” 

Loading