ПРИЛЕПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО

НУЦК “Марко Цепенков” – Прилеп

Вторник, 29 јули – 20 ч.

голема сала

концерт на пијано

Емилија Кабранова – Филипова

Среда, 30 јули – 20.00 часот

голема сала

Концерт на два тенора и баритон

Стефан Недановски, Влатко Груевски и Дамјан Каранфилов

НУЦК “Марко Цепенков” – Прилеп

Вторник, 29 јули – 20 ч.

голема сала

концерт на пијано

Емилија Кабранова – Филипова

Среда, 30 јули – 20.00 часот

голема сала

Концерт на два тенора и баритон

Стефан Недановски, Влатко Груевски и Дамјан Каранфилов

Loading