ПРИЛЕПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2014 година

Вторник, 8 јули – 21.00 часот
плоштад Александрија
Концерт на КУД ,,Илинден,, од Мелбурн, Австралија

Среда, 9 јули – 20.00 часот
Кино Мис стон
,,Поетска вечер,,

Петок, 11 јули – 20.00 часот

ликовен салон

Изложба на слики на Драган Најденовски

Петок, 11 јули – 22.00 часот
летна сцена на ЦК ,,Марко Цепенков,,
Концерт
Давид Нешкоски трио и Дамјан Пејчиноски

Вторник, 15 јули – 20.00
ликовен салон
концерт 
Трио хармоники

Петок, 18 јули – 20.00 часот
галерија
Изложба на Роберт Јанкулоски

Loading