ПРОМОЦИЈА НА КНИГИ ОД АНГЕЛИНА МАРКУС

В понеделник од 19 часот во Библитеката ќе се промовираат две нови книги од авторката Ангелина Маркус. Новите творби  “Кумството во Св. Недела во смилковско и црквата 40 маченици кај Смилковско езеро” и “Беседи, колумни и резенции” ќе ги претстави поетот Петре Башески. 

Loading