НУЦК”Марко Цепенков”

Репертоар Кино Мис Стон

Петок 21 Јуни – 20 часот

“НУЛТА ТЕОРЕМА”

 

Програма за фестивалот на нов европски филм

Сабота 21 Јуни

12.ч Филмска работилница

18.ч. Лоре

20.ч. Борбени Девојки

Недела 22 Јуни

12.ч. Детско Матине – Големата мечка (анимиран)

18.ч. Ѕид

20.ч. Да ја изгубиш главата

Loading