ГИМНАЗИСКИ ОЧИ СОКОЛОВИ

Gimnazijlalci - nisandziiНа  Државното првенство со воздушна пушка и пиштол по Меѓународна програма кое се одржа во Битола во сите категории, гимназијалецот и член на СК “Нишан 08”, Мартин Паскоски во конкренција на младинци го освои третото место. Тој се закити со бронзен медал под водство на професорот Гоце Ѓорѓиоски.

Loading