СВЕТИЛКИ ВО ТРИЗЛА

Темнината се разби со светилки на улицата ,,Ердован Шабаноски,, во населбата Тризла. На 260 метри се поставени 10 столба со 10 модерни и енергетски ефикасни светилки. Граѓаните повеќе нема да имаат мака од мракот, туку сигурно ќе се движат ноќе. Зголемена е и безбедноста на касарната, бидејќи осветлен е дел од оградата на воениот објект.

Инвестицијата е 350 илјади денари од буџетот на општината.

Loading