МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ЗА ДАМИТЕ

Учениците од музичкото училиште им го честитаа на мајките и наставничките празникот  8 Март со концерт. Се претставија ученици од професорите по пијано Мелани Пеоска, Филип Пеоски, Љубица Здравеска, Наде Стојкоска, и виолина Оливера Гемту и Весна Станкоска, во пијано придружба на професорите Христина Никоска и Филип Пеоски. 

Loading