Репертоар на Театарот,,Војдан Черндорински,,

Петок, 1 март – 19.30 часот

,,Многу врева за ништо,,

Сабота, 2 март -19.30

,,Од кол на кол 2,,

Влезници на билетарницата од Театарот

Loading