ПЕСНА, ОРО, ТЕАТАР ЗА ТРЕСКАВЕЦ

“Да го обновиме Трекавец” е акцијата која започнува вечерва со концертот на ансамблот Танец од 20 часот во ЦК ,,Марко Цепенков,,. Освен играорците ќе настапат и Блага Петреска и Сузана Спасовска. Уште има неколку десетици билети од по 100 денари.

Во акцијата се вклучува и театарот, кој на први март ќе ја прикаже претставата “Многу врева за ништо”.

Loading