ПРОЗИВКА НА 20 ЈАНУАРИ

Победа

Од Победа јуниор нема официјални новини. Се дознава дека Даниел Карчески замина во Корзо, а во спротивна насока Влатко Тошески. Во клубот велат дека има време за организациско и финансиско средување, па потоа да се очекува “бум”.

Тренерот Златко Петрески со помошниците Сребре Стефаноски и Благоја Смоквоски ќе извршат прва прозивка до 20 јануари. Потребни се засилувања за амбициите за пробив кон врвот на табелата и елитната лига.

Победа заврши на седмо место со 25 бода.

Loading