РЕПЕРТОАР НА ТЕАТАРОТ ,, ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ,,

НУЦК,, Марко Цепенков,,

Петок – 14 декември – 19.30 часот

,,Многу врева за ништо,,

Сабота – 15 декември – 19.30

,,Од кол на кол 2,,

Loading