Репертоар на театарот,, Војдан Чернодрински,,

НУЦК ,,Марко Цепенков,,

Петок, 9 ноември – 17.00

,,Змејовата невеста,,

Сабота, 10 ноември – 19.30 часот

,,Од кол на кол 2,,

Loading