ЈАВЕ ЗА ,,ЉУБОВ ЗА СИТЕ ЖИВОТИ,, ОД МАГДАЛЕНА АНДОНОВСКА

Вечерва в Библиотека

“Љубов за сите животи” од Магдалена Андоновска е книгата која ќе биде промовирана од Емил Димоски и Весна Апостолоска вечерва од 19 часот во Библиотеката. Книгата е пишува за нејзиното патување Сега и Овде .

– Тоа се песни со здив од мојот град, кој има единствени очи и душа со шепот од Градскиот саат – вели авторката.

Андоновска најчесто пишува за љубовта. Ги издала збирките “Едноставно љубов”, “Одраз на љубовта”  и “Дијалог со љубовта”.

Loading