АСФАЛТ НА ТРИ УЛИЦИ

По асфалт ќе се движат жителите на улицата “Тетовска”, “Цане Коњарец” и “Динара”. На Рид и во населбата “Тапани” беа пуштени во употреба новоасфалтирани осум краци на овие сообраќајници. За овој инфраструктурен зафат, со кој се подобруваат условите за живот и се олеснува сообраќајот, се инвестирани околу еден 1,8 милиони денари.

Нов асфалт е поставен на илјада метри.

Loading