МУ ГИ “ОБРАЛЕ” ПАРИТЕ И ПРСТЕНИТЕ

Прилепчанецот Љ.Б.(51) бил олеснет од арамии за околу 350 илјади денари. Крадците му влегле во куќата на улицата “Леце Котески” со користење на погоден предмет, низ куќата нашле 5 000 евра, 35 000 денари и златни прстени и исчезнале со пленот без трага.

Полицијата презема мерки за откривање на крадците.

Loading