,,МАРАТОНЦИТЕ … ,, ЌЕ ТРЧААТ ВО КАВАДАРЦИ

Со претставатаМаратонците го трчаат почесниот круг” од Душан Ковачевиќ, во режија на Кирил Петрески, ансамблот на театарот вечерва гостува во Кавадарци.

Гостувањето е во рамките на манифестацијата “Топол културен бран” во повеќе македонски градови, организиран од Министерството за култура. 

Loading