ДРАГАН ВАСИЛЕСКИ – ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НОВА ЛИБЕРАЛНА

Потпретседателот на новата либерална партија Драган Василески е избран за нов претседател на партијата на последната седница на извршниот одбор. Повлекувањето на претседателот Зоран Крстевски доаѓа, поради неговата презафатеност. Василески ќе ја води партијата до конгресот в година. Првиот човек на партијата е дипломиран политиколог, кој работи на позицијата неизвршен директор во Тутунскиот комбинат. 

Loading