ПРИДРУЖНИ МАНИФЕСТАЦИИ

 

Петок 1 јуни

19.00ч.

ЦК М.Цепенков” Ликовна галерија

Изложба на Цртежи и графики од  Димитар Малиданов

 

Поч.19.30ч.

Центар за култура М.Цепенков (Фоаје)

Изложба на објекти  “МАИН СТРЕАМ “  –  Христина Зафировска

 

Сабота 2 јуни

12.00ч.

ЦК М,Цепенков (Сцена 105)

“ЧЕРНОДРИНСКИ”   за Кирил Ристоски

-чествување по повод  наградата за животно дело

 

Вторник 5 јуни

12.00ч.

ЦК “М,Цепенков” (Сцена 105)

ТРИБИНА;  ТЕАТАРОТ И НОВИТЕ ФОРМИ

Модератор:  Проф.Д-р Ана Стојаноска

 

Среда 6 јуни

 12.00ч.

ЦК “М.Цепенков”  (Сцена 105)

Промоција на театарска литература

 

Четврток 7 јуни 

12.00ч.

ЦК “М.Цепенков”  (Сцена 105)

Промоција на театарска литература

Loading