Музичкото предлага музички парк

          “Ден на идеи – идеи плус за подобар Прилеп”, организиран од Општината, третпат мина со голем интерес. Се презентираа 15 идеи. Музичкото училиште предлага изградба на музички парк со скулптури на инструменти, а НВО “Младинска мултикултурна заедница” презентира проект “Инвестирај зелено – живеј безбедно”, за промоција на велосипедскиот сообраќај. Граѓаните восхитено пренесуваат многу иновации за разубавување на градот.

Loading