Во чест на 200-от број

Во чест на 200-от број


 

Неделникот Зенит

 

Само 5 денари е,

но многу вреди.

Убави теми

во секој број реди.

 

Во најблиската продавница

секој петок е,

барем еднаш во него,

ние сме!

 

Секој нов број,

нова содржина има,

и со голема насмевка,

секој читател го прима.

 

Бизнис, Актуел,

Живот, Петка,

овие теми

се најубава глетка!

 

Тој е еден

Тој е сé,

ЗЕНИТ се вика

Зарем не?

 

Филип Филипоски

7-3 одделение ОУ ,,Блаже Конески,,

Loading