Топки стегнати на таван

Додека играа ракометните тимови на РК Филип и РК Битола, две фудбалски топки се најдоа на таванот, стегнати на металната конструкција. Има шанси да се спуштат, ако не се многу притиснати. Ракометните топки не заглавуваат, а кошаркарските се безбедни. Страдаат фудбалските од силните шутеви високо. Една е месец ипол горе, другата е од скоро, полабава и има повеќе изгледи да ја сметнеме – вели економот.

Loading